Fit into 2021!

2021 wordt jouw jaar! En weet je waarom? Omdat ik een nieuwe uitdaging heb voor jou, een uitdaging waarmee jij enkele kilo's zal verliezen.

Wat?

Wil je nu eindelijk eens werk maken van die sportieve goede voornemens? Die overtollige decemberkilo's doen verdwijnen als sneeuw voor de zon? Of wil jij gewoon een betere versie van jezelf creëren dan je in 2020 was? Dan heb ik de ideale aanbieding voor jou!

Het 'Fit into 2021' pakket is een online coachingpakket van 6 weken lang dat bestaat uit de combinatie van twee trainingsschema's om thuis te sporten en een op maat gemaakt voedingsschema. In deze 6 weken zul jij enkele kilo's verliezen en zal je meer kennis krijgen omtrent verscheidene sportoefeningen en omtrent gezond eten. Dit pakket is ideaal voor degene die 2021 willen instappen met hun beste sportieve beentje

Het 'Fit into 2021' pakket start op 25 januari 2021 en eindigt op 8 maart 2021.

Inhoud?

Bij dit pakket ontvang jij van mij:

- 2 trainingsschema's voor thuis (per trainingsschema ontvang je 3 workouts van 30 - 40 minuten)

- 1 gepersonaliseerd voedingsschema (bestaande uit 4 dagen met verschillende voedingswaren en gerechten)

- 4 online opvolgmomenten:

    * 25 januari

    * 8 februari

    * 22 februari

    * 8 maart

!! Je kan optioneel een trainingsset (een ijzeren baar met rubberen omhulsel + 4x 2 kg gewichten) huren om de oefeningen uit de trainingsschema's nog wat intensiever te maken. En nu vraag je waarschijnlijk af "Waarom zou ik een trainingsset huren?". Dat is heel simpel. Extra gewichten = extra calorieën verbranden, dus je zal een nog betere progressie boeken!

Waarom?

Waarom zou jij meedoen aan het 'Fit into 2021' pakket? Heel simpel:

1. Het begin van een nieuw jaar is ideaal om met je sportieve voornemens te beginnen

2. Door de aanhoudende coronacrisis blijven de fitnesscentra gesloten. Thuis sporten is hier een leuk alternatief voor.

3. Het nieuwe jaar starten met enkele kilootjes minder

4. Je leert bij over gezonde voeding.

5. Je leert op een gevarieerde en onderbouwde manier sporten.

Kostprijs?

Voor het 'Fit into 2021' pakket betaal jij slechts €74. Een kleine prijs om enkele kilo's af te vallen en om 2021 met een spetterend begin te starten!

Wil jij ook een trainingsset huren? Dan komt er een kostprijs van 15 bij. Je mag deze trainingsset 6 weken lang gebruiken. Zo kan je de oefeningen intensiever maken naar eigen wens. De trainingsset dient afgehaald te worden op het adres van Make Fit Happen (Rijselstraat 52 te 8953 Wijtschate). De trainingsset kan ook aan huis geleverd worden, mits dit binnen een toelaatbare afstand is Wijtschate of Ieper. Na het einde van het 'Fit into 2021' pakket wordt de trainingsset ofwel terug afgegeven op het adres van Make Fit Happen ofwel terug opgehaald op het door jullie opgegeven adres.

Hoe deelnemen?

Ben jij klaar om er volledig voor te gaan?

1. Download onderstaand intakeformulier voor een voedingsschema

2. Vul dit intakeformulier volledig in en verstuur het naar jordytemperman@hotmail.com

3. Betaal het bedrag voor de challenge cash voor de start van de challenge (bij afhaling van de trainingsset) of op het rekeningnummer BE05 7512 0998 9175 met vermelding van je naam + 'Fit Into 2021'

4. Enkele dagen na je inzending zal je je gepersonaliseerd voedingsschema en je eerste trainingsschema in je mailbox of via Facebook Messenger ontvangen.

VEEL SUCCES TOEGEWENST AAN ALLE DEELNEMERS!

#TeamMakeFitHappen

Be stronger than your excuses.

© 2021 Make Fit Happen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon