Fit 4 Summer

30 dagen challenge om jouw lichaam volledig summerproof te maken.

Laten we die coronakilo's doen smelten als sneeuw voor de zon!

Wat?

Wil je de zomer van 2021 zonder die overtollige coronakilo's starten én een gezonder lichaam hebben? Wil je sporten op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt? En is het hoog tijd om je eetgewoonten eens aan te pakken en eindelijk gezonder te gaan leven?

Dan hebben wij het ideale aanbod voor jou: de Fit 4 Summer challenge!

Fit 4 Summer is speciaal ontworpen om personen nog last-minute klaar te stomen voor een schitterende zomer. Een zomer waarin jij zal stralen en waar jij vol zelfvertrouwen met je lichaam kan pronken.

Inhoud?

Met deze online challenge van 4 weken krijg jij van ons:

 • Een op maat gemaakt voedingsschema (bestaande uit een gevarieerd aanbod aan gezonde voedingswaren en gerechten);

 • Een trainingsschema (met 3 workouts van elk 50 – 60 minuten);

 • Wekelijks een exclusieve workout die in het weekend online wordt geplaatst via een privékanaal, om zo nog wat extra zweetdruppels te genereren. Want zien bewegen, doet bewegen!;

 • Toegang tot een besloten WhatsApp-groep om de exclusieve online workouts te ontvangen, ervaringen te delen en elkaar te motiveren;

 • Een intensieve bootcamp voor alle deelnemers op het einde van de challenge;

 • Wekelijkse online opvolging

 • Een gecertificeerde sportcoach die 24/7 klaar staat om al jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden

Fit 4 Summer start op 7 juni 2021 en eindigt op 7 juli 2021

Extra:

Ook kan je kiezen om tijdens Fit 4 Summer een gewichtenset van 14 kg te huren. De gewichtenset bestaat uit één lange baar en 6 kleine gewichten van telkens 2 kg. Je kan dus bij iedere oefeningen zelf het gewicht kiezen. Deze gewichtenset is bedoeld om de intensiteit van de workouts te verhogen en dus nog meer resultaat te boeken.

Waarom?

Waarom zou jij meedoen met Fit 4 Summer? Simpel!

 • Enkele kilo's verliezen 

 • Een gezonde levensstijl creëren  

 • Meer zelfvertrouwen krijgen

 • Meer kennis verkrijgen over gezonde voeding en gezond(er) leven

 • Jezelf energieker voelen

 • VOLLEDIG SUMMERPROOF ZIJN

BELONING! 

Make Fit Happen schenkt een bon van Decathlon ter waarde van €50 aan de persoon die de beste transformatie maakt gedurende Fit 4 Summer. Deze bon is vrij te spenderen aan goederen naar keuze

*deze bon wordt uitgereikt bij een deelname van minstens 12 personen

Kostprijs?

Voor slechts €75 (in plaats van €109 voor het volledige pakket!) kan jij meedoen met Fit 4 Summer. Wij zorgen voor de schema's en de begeleiding, jij zorgt voor de geweldige transformatie. Let's get summerproof!

Je kan ook een trainingsset huren voor €15. Deze trainingsset mag je gedurende de ganse periode van Fit 4 Summer gebruiken om zo de oefeningen naar eigen wens intensiever te maken. De trainingsset haal je zelf af op het adres van Make Fit Happen (Rijselstraat 52 te Wijtschate) ofwel in de Ieperstraat 225 te Wijtschate. Het afhalen van de materialen gebeurd op afspraak.


Na afloop heb je 14 dagen de tijd om de trainingset terug te bezorgen op één van de hier bovenvermelde adressen, opnieuw op afspraak.

Hoe deelnemen?

Klaar om er volledig voor te gaan?

 1. Download onderstaand intakeformulier. Hierop wordt je voedingsschema gebaseerd.

 2. Verstuur het volledig ingevulde intakeformulier naar jordytemperman@hotmail.com

 3. Betaal het totaalbedrag cash vòòr de start van Fit 4 Summer (bij afhaling van je trainingset) of schrijf over naar het rekeningnummer BE05 7512 0998 9175 met vermelding van je naam + “Fit 4 Summer”.

 4. Enkele dagen na je inzending kan je je gepersonaliseerd voedingsschema en het trainingsschema in je mailbox of via Facebook Messenger verwachten

VEEL SUCCES & LET'S ROCK THIS SUMMER!

*De challenge gaat door bij een deelname van minstens 5 personen

#TeamMakeFitHappen