EINDEJAARs challenge:
STRAK INT PAK!
 

Jawel dames en heren, opnieuw komen wij met één van onze befaamde online challenges waar er al talloze kilo's gesneuveld zijn. Ditmaal onder het motto van 'Strak int Pak'. Want zeg nu zelf, wat geeft er meer voldoening dan net voor de feestdagen enkele kilootjes te kunnen afvallen zodat je weer in dat ene kleedje of dat ene hemd past. En net daarbij ga ik jou helpen!

Wie?

Deze challenge is voor iedereen die het eind van 2021 wil inzetten op een gezonde en fitte manier, om zo met de beste versie van jezelf het nieuwe jaar in te gaan. Jong en oud, getraind en ongetraind, iedereen kan meedoen. Geen excuses meer zoals 'Ik weet niet wat te doen' of 'Ik heb geen tijd'. Je krijgt professionele begeleiding en kan sporten op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil. Samen gaan we ervoor!

Wat?

- 6 weken (thuis) sporten onder begeleiding van een professionele sportcoach

- je fysiek én mentaal beter voelen

- één op maat gemaakt voedingsschema

- twee trainingsschema's

- optioneel kan je een trainingsset van 15 kg huren om de oefeningen zwaarder te maken (= meer progressie)

- wekelijkse check-up via mail + aanpassingen bij voeding indien nodig

- je coach is 24/7 bereikbaar via mail/sociale media

- EXTRA: 4 video's met extra intensieve workouts. De oefeningen worden voorgetoond en jij kan deze simpelweg meedoen.

Waar?

Wij leveren de schema's en jij voert deze gelijk waar en wanneer uit.

Wanneer?

Deze challenge start op maandag 1 november en eindigt op zondag 12 december. Je hebt dus 6 weken de tijd om de beste versie van jezelf te creëren.

Waarom?

Twijfel je om mee te doen? Ga er gewoon voor! Na het begeleiden van meer dan 200 mensen heb ik 1 iets geleerd; uitstel is afstel. Ga ervoor en ervaar hoe simpel het is om met de correcte begeleiding fit en gezond te worden.

WIN WIN!

Met deze challenge kun je ook een prijs winnen! Bij een deelname van minstens 10 personen zal er een bon van Decathlon ter waarde van €50 uitgereikt worden aan de deelnemer die zich het meest heeft ingezet tijdens de challenge. Dit zal berekend worden aan de hand van (mentale) transformatie, gewichtsverlies en feedback tussendoor.

Prijs?

En uiteraard het allerbelangrijkste; de prijs. Wat betaal jij om (mentaal) fitter te worden in 6 weken tijd? Voor een bijdrage van slechts €75 (normale prijs = €120!)  ontvang jij 3 schema's waarmee je aan de slag kan! Optioneel kan je een trainingsset van 15 kg huren voor de prijs van 10 euro. Kortom; voor de prijs moet je het zeker niet laten, voor de ervaring en de kennis moet je het zeker doen. 

Hoe meedoen?

Klaar om het jaar in stijl te eindigen met een "new you"?

1) Download het intakeformulier voor een voedingsschema via de knop hieronder

2) Stuur je ingevulde intakeformulier op naar jordytemperman@hotmail.com

3) Stort het bedrag van €75 (of €85 als je een trainingsset huurt) op het rekeningnummer BE05 7512 0998 9175 met vermelding van je naam

4) Enkele dagen na betaling ontvang je jouw op maat gemaakte voedingsschema en je eerste trainingsschema. Na 3 weken ontvang je je tweede trainingsschema.

Weetjes:

- Wie een trainingsset huurt kan deze afhalen in de Rijselstraat 52 of de Ieperstraat 225 te Wijtschate, dit telkens na afspraak

- De gehuurde trainingssets moeten binnen de 2 weken na het einde van de challenge teruggebracht worden.

Alvast veel succes aan alle deelnemers! And together we'll make fit happen!

#TeamMakeFitHappen