Jordy's transformatie

 

Een personal trainer is natuurlijk nooit compleet zonder zelf een transformatie te hebben meegemaakt, en hierbij wil ik jullie mijn eigen progressie van de voorbije jaren laten zien.

 

Ik begon met fitnessen rond de leeftijd van 18 jaar, met als reden dat ik op school constant gepest werd door mijn laag lichaamsgewicht en door mijn nerdy look. Mijn reis naar de fitness begon initieel als een tegenreactie op de pesterijen, doch dit veranderde al snel naar een passie die zich ontwikkelde voor deze sport.

Doorheen de jaren heb ik mezelf weten opbouwen van een veel te magere, energieloze jonge kerel van 52 kg naar een zelfzekere, energierijke, semi-volwassene van 84 kg. Ik heb niet het ideale lichaam en er is altijd verbetering mogelijk, doch als ik vergelijk waar ik vroeger stond en waar ik momenteel sta, kan ik enkel maar enorm blij zijn met het behaalde resultaat. Fitness is en blijft een constant verbeteringsproces.

Wil jij, net als Jordy, ook een soortgelijke transformatie ondergaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Samen bekijken we je doel en zullen we dit op de snelste en meest efficiënt mogelijke manier bereiken.
 
Don't make excuses, make actions!

#TeamMakeFitHappen

Be stronger than your excuses.

© 2020 Make Fit Happen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon