Waarom online coaching

 

Woon je te ver van Ieper om personal coaching te krijgen? Wil je gewoon op jezelf kunnen trainen? Heb jij nood aan structuur in je voeding, zodat je die kilo's eindelijk onder controle kan krijgen? Of kan je gewoon niet op voorhand inplannen? Dan is de optie 'online coaching' de ideale keuze voor jou!

Werkwijze

Tijdens een eerste contactname (via telefoon, mail of sociale media) stuur ik je een uitgebreide vragenlijst op, afhankelijk of je een voedings- en/of trainingsschema wil. Nadien maak ik aan de hand van de ingevulde vragenlijst een op maat gemaakt schema op. Het schema wordt na maximum 3 dagen na ontvangst van de vragenlijst naar je opgestuurd.

Deze schema's worden steeds gedetailleerd afgeleverd. Je vooruitgang wordt strikt opgevolgd en er worden aanpassingen gemaakt in het schema waar nodig.

Kostprijs voedingsschema

De voedingsschema's houden rekening met jouw voorkeuren qua eten, eetmogelijkheden, je werk, je doel en nog zoveel meer!

- 1 maand: €39

- 3 maanden: €105

Iedere maand krijg je een ander schema - 10 % korting per maand!

- 6 maanden: €199

Iedere maand krijg je een ander schema - 15% korting per maand!

Kostprijs trainingsschema

De trainingsschema's bevatten steeds een ruime variatie aan oefeningen die in de correcte volgorde geplaatst zijn om je progressie optimaal te houden.

- 1 maand: €30

- 3 maanden: €79

Iedere maand krijg je een ander schema - 10% korting per maand!

- 6 maanden: €155

Iedere maand krijg je een ander schema - 15% korting per maand!

Kostprijs voedings- en trainingsschema (voordeelpakket)

De echte sportievelingen onder ons kunnen gaan voor de combinatie van een voedings- en een trainingsschema. Letten op zowel je voeding als op je trainingen zal je het beste resultaat geven. Door de aankoop van beide schema's krijg je ook korting, dus nog een reden om ze allebei tegelijkertijd uit te proberen!

1 maand: €67 

- 3 maanden: €179

Iedere maand krijg je een ander schema - 10% korting per maand!

- 6 maanden: €339

Iedere maand krijg je een ander schema - 15% korting per maand!

82362766_194550051728200_628471701162898

#TeamMakeFitHappen