116905828_844356289304093_81691559591428

Wie is jouw privétrainer?

Hallo! Ik ben Jordy Temperman, zaakvoerder van Make Fit Happen. Na jarenlang kennis en ervaring op te doen omtrent sporten en diëten heb ik besloten om de stap te zetten naar coaching toe. Zo kan ik mijn kennis delen met anderen en hen helpen om op de meest efficiënte manier hun doelen te bereiken. Als ervaringsdeskundige en gecertificeerde personal trainer help ik jou graag op weg! Ben je benieuwd welke progressie ik ondergaan heb doorheen de jaren? Lees hieronder het verhaal van mijn transformatie!

MIJN TRANSFORMATIE

Een personal trainer is natuurlijk nooit compleet zonder zelf een transformatie te hebben meegemaakt, en hierbij wil ik jullie mijn eigen progressie van de voorbije jaren laten zien.

Ik begon met fitnessen rond de leeftijd van 18 jaar. De reden dat ik begon te fitnessen is omdat ik op school constant gepest werd door mijn laag lichaamsgewicht en door mijn nerdy look. Mijn reis naar de fitness begon initieel als een tegenreactie op de pesterijen, maar dit veranderde al snel naar een passie die zich ontwikkelde voor deze sport.

Doorheen de jaren heb ik mezelf veranderd van een veel te magere, energieloze jonge kerel van 52 kg naar een zelfzekere, energierijke, semi-volwassene van 88 kg. Ik heb niet het ideale lichaam en er is altijd ruimte voor verbetering, maar als ik mezelf nu vergelijk met waar ik vroeger stond kan ik enkel maar enorm blij zijn met het behaalde resultaat. Hard werken en blijven geloven in jezelf zijn enkele van de belangrijkste termen die ik kan opsommen om mijn transformatie samen te vatten

Wil jij, net als mij, ook een soortgelijke transformatie ondergaan? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! Samen bekijken we je doel(en) en zullen we deze op de snelste en meest efficiënt mogelijke manier bereiken.
 
Don't make excuses, make actions!

#TeamMakeFitHappen