WAARVOOR STAAN WIJ?

Make Fit Happen onderscheidt zich van andere personal trainers door de lage kostprijs, de flexibiliteit en de toegankelijkheid voor het grote publiek.

 

Wij zijn gespecialiseerd in:

- beginnende sporters

- mensen die willen afslanken

- verstevigen van de core

- volledige lichaamstransformaties

Bij Make Fit Happen krijg je waar voor je geld: strikte begeleiding door een gecertificeerde sportcoach, blessurevermijdend trainen en tips en tricks omtrent het correct uitvoeren van oefeningen.

 

Hieronder zie je enkele foto's van Jordy Temperman, de zaakvoerder van Make Fit Happen. De jarenlange ervaring die Jordy opgedaan heeft in het fitnessgebeuren wil hij nu overbrengen op jullie. Door kennis van zaken worden blessures vermeden en wordt een bepaald doel snel bereikt!

Bij Make Fit Happen word je al na één sessie personal training overtuigd van het belang van sporten en bewegen. Uiteindelijk zullen de eeuwige excuses zoals "ik heb geen tijd" of "ik weet niet welke oefeningen ik moet doen" uit je gedachten verdwijnen en zal je sporten zien als een positief gebeuren.

Kortom: als je een bepaald doel voor ogen hebt en je wil dit bereiken op de meest efficiënte manier, dan is Make Fit Happen het enige adres voor jou. Resultaat gegarandeerd!

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen! Je kunt ons bereiken op onze Facebookpagina (Make Fit Happen), via GSM (0495/28.62.42) of via het contactformulier op onze website. 

#TeamMakeFitHappen

Be stronger than your excuses.

© 2020 Make Fit Happen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon